PAKAR FILEM & PEMBEKAL TINTED DENGAN (WARANTI SEHINGGA 5 TAHUN KEATAS)

SERVIS TINTED RUMAH, KEDAI PEJABAT DI KL SELANGOR MALAYSIA

Pakar Tinted Rumah sejak 2013
Para pelanggan kami dari sektor kerajaan dan pihak swasta

4 Sebab Kenapa Memasang Tinted untuk Cermin Rumah dan Tingkap Pejabat

KURANGKAN HABA

Filem tinted suria mampu menurunkan suhu rumah serta tahap haba sehingga 79%, langsung menjadikan persekitaran dalaman anda lebih selesa.

KURANGKAN KOS TENAGA / ELEKTRIK

Cermin dan tingkap tinted mengurangkan kebergantungan kepada unit penyaman udara sekaligus menurunkan jumlah bil elektrik kediaman atau pejabat anda.

PRIVASI & KESELAMATAN

Tinting untuk rumah serta ruang pejabat menjamin privasi dan keselamatan penghuni dengan mengelakkan orang luar mengintai atau melihat ke dalam ruang peribadi anda.

LINDUNGI PERABOT DALAMAN

Filem tinted juga membantu melindungi perabot dan hiasan dalaman bangunan dengan menapis sinaran terik mentari serta tahap silau yang berlebihan.

blank

Sebelum & Selepas Filem Tinted

5 Jenis Pilihan Tinted Cermin / Tinted Tingkap Rumah

blank

Filem UV reflektif membantu mengelakkan cahaya UV dari menjejaskan kondisi perabot dalaman anda. Jenis tinted UV mampu melindungi kualiti perabot dalam rumah dan pejabat dengan rapi.

blank

Filem tinted tingkap suria (solar tinted) mempunyai ciri penolakan haba yang mantap. Tinted cermin suria ialah sebuah produk yang ideal bagi menambahkan keselesaan suasana ruang anda.

blank

Penapis dalam bentuk tinted tingkap / cermin berfros (frosted window tinting) berfungsi untuk meningkatkan tahap keselamatan dan privasi ruang anda.

blank

Filem tinted keselamatan adalah penyelesaian yang sempurna untuk semua jenis rumah kediaman. Security tinting menambah tahap keselamatan rumah dan melindungi bangunan anda dari pencuri yang berniat masuk melalui tingkap / cermin.

blank

Sinaran mentari, sinaran UV dan silau berpotensi memudarkan warna asli perabot anda. Filem tinted UV Clear mengurangkan penyebaran cahaya matahari dan sinar UV tersebut ke dalam ruang pejabat, bangunan serta rumah anda.

blank

Diasas oleh En. Nicolas pada tahun 2013, I Tint adalah pakar pembekal tinted rumah yang menawarkan pelbagai servis tinted rumah pada harga yang berpatutan. Kami bertempat di Ampang dan membekalkan servis tinted cermin untuk kediaman serta pusat komersial di Lembah Klang, Kuala Lumpur, Selangor, Negeri Sembilan dan lokasi-lokasi lain di seluruh Malaysia.

Lebih dari 1000 Projek
Pejabat Rumah Tinted Disiapkan

untuk sektor kerajaan serta pihak swasta sejak 2013
blank

Rekaan projek tersendiri anda dengan pendekatan unik dan perhatian khas untuk setiap perincian

blank

Pengukuran di tapak (on-site) memastikan jenis tinted yang dipilih tepat dan bersesuaian.

blank

Pengurus projek yang ditugaskan akan mengawasi keseluruhan proses pemasangan filem tinted anda.

3m-window-tint-film

3M TINTED FILM

Untuk hasil kerja tinted yang terbaik, kami menggunakan filem tinted dari USA yang berkualiti tinggi dan tahan lasak. Klik sini untuk mengetahui lebih lanjut tentang pembekal tinted rumah 3M.

window-tint-with-warranty

JAMINAN WARANTI SEHINGGA 5 TAHUN

I Tint amat yakin dengan kemantapan hasil kerja setiap projek tinted kami. Semua produk / servis tinting kami dilengkapi dengan jaminan kualiti tinted sehingga 5 tahun.

blank

Jadualkan Sesi Konsultasi Dengan Kami

Pakar Tinted kami akan menghubungi anda dalam masa 24 – 48 jam. 

SERVIS TINTED RUMAH, KEDAI PEJABAT DI KL SELANGOR MALAYSIA

Pakar Tinted Rumah sejak 2013
Over 5 Tahun Warranty
Scroll to Top

Window Tinting Package !!!